MANTRAILING
Najbolj zabavna kinoloÅ”ka disciplina v Sloveniji! šŸ‡øšŸ‡®

Primerna za vse pasme in starosti psov - ne zahteva kinoloŔkega predznanja.

S tečajem pričnemo predvidoma v drugi polovici maja. Tečaj bo potekal:
Ljubljana: vsak ponedeljek,Ā  5X od 18.30 - 20.30Ā 
Mantraling je odlična zaposlitev za vaŔega psa, ne glede na pasmo, starost ali spol psa. Za udeležbo na tečaju ne potrebujete kinoloŔkega predznanja. Na tečaju boste spoznali kako zadovoljiti lovski nagon vaŔega psa, se z njim Ŕe bolj povezali na psu prijazen in zabaven način.

Tečaj vključuje 10 ur. Potekal bo 1 x tedensko po 2 uri (torej bomo imeli 5 srečanj). Cena tečaja je 145 ā‚¬. Prejmete Å”e: mesečni dostop do e-akademije in Alfakan e-priročnik.

Tečaj bo vodila Alfakan inŔtruktorica Manca Smolnikar. Potekal pa bo zaenkrat v Ljubljani in Kranju.NAJBOLJ ZABAVNA KINOLOÅ KA DISCIPLINA V SLOVENIJI

Pridruži se nam v naslednji skupini!Ā 


Kaj so o mantrailingu povedali drugi vodniki?

Z Lajko sva pričeli z Mantrailingom približno 2 in pol leti nazaj. Lajka je zelo živahna psička, zato se mi zdi pomembno, da se zna umiriti. Prav to sva dosegli pri Mantrailingu. Umirjeno delo in uživanje hkrati. Vsekakor je mantrailing kvalitetna zaposlitev za pasji nos, skupno in aktivno preživljanje časa in odlično druženje med vodniki."
Ana Dolanc
"Loki je moj prvi pes z veliko energije in lovskega nagona. Pri vzgoji nisem znala ti dve značilnosti obrniti sebi v prid, zato sva bila v neprestanem konfliktu. Mantrailing je zaposlil Lokijev nagon, meni pa dal prepotrebno samozavest za delo z psom."

Barbara Petrinjak
Mantraling
Kaj bomo počeli v tečaju:

  • Ā Spoznavanje z opremo za trening
  • Ā Pogojevanje vonja z nagrado, pogojevanje iskane osebe z nagrado
  • Ā KrajÅ”a motivacijska iskanja, delo v gozdu in urbanem okolju
  • Ā DaljÅ”a iskanja
  • Ā Zabavne sledi in elementi
  • Ā Ā Na tečaju boste dobili znanje, ki ga boste kasneje lahko uporabili za vajo v domačem okolju
Mantrailing je sledenje oz. iskanje pogreÅ”ane osebe, pri tem pa je pes pripet na dolg povodec in deluje v tandemu z vodnikom. Je posebna veja iskanja, kjer gre za sledenje specifičnemu vonju točno določene osebe, osebni predmet oseb pa mu predstavimo na začetku iskanja.Ā